Find us on facebook   Greek English

  Arkadia-Katoikia Real Estate   Προφίλ Γραφείου

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον δικτυακό μας τόπο.

Το μεσιτικό γραφείο ΑΡΚΑΔΙΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ εξειδικεύεται στην προβολή κατοικιών και νέων κατασκευών στην ελληνική και διεθνή κτηματαγορά, καθώς και στην ανεύρεση ακινήτων με βάση τις ανάγκες σας, για την πραγματοποίηση όχι απλά μιας επένδυσης αλλά ένος ονείρου ζωής, με απόλυτη εχεμύθεια.

Η αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου είναι σημαντική απόφαση, είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία ή για το εξοχικό σας ή για τον επαγγελματικό σας χώρο, το σίγουρο είναι ότι θέλετε να περάσετε μέρος της ζωής σας σε αυτήν. Το γραφείο μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, μονοκατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα, επαγγελματικά ακίνητα στους νομούς Αρκαδίας και Αργολίδας. Και για εσάς που θέλετε να πουλήσετε το ακίνητο σας, κατοικία, κατάστημα ή οικοδομήσιμη γη, το μεσιτικό μας γραφείο θα φροντίσει να βρει τον κατάλληλο αγοραστή.

Η περιοχή μας σίγουρα ενδείκνυται για κατοικία μόνιμη ή εξοχική. Μόλις 170χλμ από την Αθήνα, στον νομό Αρκαδίας και πολύ κοντά στο πανέμορφο Ναύπλιο, το Παράλιο Άστρος βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα ένας θαυμάσιος προορισμός για χαλάρωση και ηρεμία αλλά και για μια όμορφη κοσμοπολίτικη ζωή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Με τεράστια παραλία και πεντακάθαρες ακτές σίγουρα αποτελεί ιδανικό μέρος διακοπών ή μόνιμης κατοικίας.

Με αφετηρία το Παράλιο Άστρος μπορεί κανείς να επισκεφτεί πολλά μέρη που θα τον εντυπωσιάσουν. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Άστρος, πρωτεύουσα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Εκεί μπορεί να επισκεφτεί κανείς το αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα βρίσκεται η ιστορική έπαυλη του Ηρώδη του Αττικού και η ιερά μονή της Λουκούς. Για τους φυσιολάτρες εξαιρετικές περιπλανήσεις προσφέρει ο Πάρνωνας και τα μοναδικής ομορφιάς ορεινά χωριά του όπως ο Πραστός, η Καστάνιτσα, ο Αγ. Ιωάννης και ο Αγ. Πέτρος ενώ αν συνεχίσει κάποιος νοτιότερο θα συναντήσει τα χωριά της Τσακωνιάς όπως τον Άγιο Ανδρέα, τον Τυρό και το Λεωνίδιο.

Σε απόσταση 30χιλ. βρίσκεται το Ναύπλιο, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Χωρίζεται στην Παλιά και τη Νέα πόλη, που συνθέτουν την αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της πόλης και χαρακτηρίζονται από μια αρχοντιά ξεχωριστή, καθώς στο δομημένο ιστό τους συναντάμε ένα μεγάλο αριθμό μνημείων που καλύπτουν όλες τις εποχές της μακραίωνης ιστορίας της πόλης. Τα επιβλητικά νεοκλασικά, τα παλιά αρχοντικά με τις δεντροφυτεμένες μικρές αυλές, τα κομψά μπαλκόνια και τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια δίνουν το στίγμα της μοναδικής αυτής πόλης. Ο επισκέπτης καθώς διαβαίνει τους δρόμους της Παλιάς πόλης γοητεύεται από την ανέγγιχτη από το χρόνο ομορφιά, ενώ αν συνεχίσει θα συναντήσει σημαντικές τοποθεσίες που περιλαμβάνει ο νομός όπως το Άργος, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος και το Τολό Αργολίδας.

Σε αυτές τις πανέμορφες περιοχές μπορείτε και εσείς να επενδύσετε για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει ή να πουλήσετε με τους καλύτερους δυνατούς όρους το δικό σας ακίνητο ή οικόπεδο. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι η αγορά ενός ακινήτου στις περιοχές αποτελεί μια σίγουρη επένδυση ζωής αφού συνδυάζονται ηρεμία και χαλάρωση, διασκέδαση και φυσική ζωή σε μια όμορφη γωνιά στους νομούς Αρκαδίας και Αργολίδας, πολύ κοντά στην πρωτεύουσα.

Εμπιστευτείτε λοιπόν στους έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες μας τα όνειρά σας για αγορά πώληση ή ενοικίαση και θα δουλέψουμε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Επικοινωνία
Arkadia-Katoikia Real Estate

Ματίνα ΧάρμπαληΜατίνα Χαρμπαλή
Ζαφειροπούλου - Τ.Κ. 22001, Παράλιο Άστρος Αρκαδίας
27550 51645
6979003430
info@arkadia-katoikia.gr

Loading...